Medicina energética


Introducció

Al llarg  dels anys, el tractament sanitari de la salut ha passat per diferents processos curatius, que a poc a poc n’han anat incorporant de nous, en funció de coneixements més acurats sobre els essers humans.

Grans avenços científics dels nostres temps, començant pels que Albert Einstein i la física quàntica, han predit, descobert i posat a disposició de tothom, permeten formular nous plantejaments.

Fruit d’aquest raonament, en el nou segle XXI neixen noves terapies curatives, que amb la mesura que augmenti l’aplicació integral de la neuroplasticitat, la psicología profunda del subconscient i el reconeixement d’una energia universal, acabaren essent acceptades i practicades de forma creixent.

***********

E.F.T. – TAPPING

Originalment EFT va ser dissenyat com una revisió de la psicoteràpia. Afortunadament, aquesta meta s’ha aconseguit, ja que EFT ha reduït la durada de la teràpia de mesos o anys a només minuts o hores.

En les seves aplicacions s’ha constatat que es produïen profundes curacions físiques: millorava la vista, desapareixien els mals de cap, remetien els dolors i símptomes del càncer, etc.

La raó de tot això és que EFT tracta les causes, que han ignorat en gran mesura, les pràctiques occidentals convencionals i tradicionals del seus sistemes sanitaris.

La medicina, per exemple, presta molt poca atenció als trastorns en els meridians d’energia del cos, i tampoc li dóna massa importància a les causes emocionals. Aquestes causes, naturalment, són l’eix central de EFT.

Per tant no és d’estranyar que EFT produeixi beneficis en casos en què la professió mèdica no té resposta. La raó és simplement que apunten a les causes que altres han ignorat en gran mesura.

De cap manera però, té la intenció de reemplaçar els consells mèdics professionals de terapeutes, metges i altres professionals de la salut, tot i que l’aplicació de l’EFT representa un allunyament radical de les tècniques convencionals.

Descarregar:

Manual EFT – Técnicas de Liberación Emocional 

***********

Codi Curatius

La majoria dels llibres, seminaris i programes d’autoajuda solen compartir un mateix model. Partint del que es vol aconseguir, plantegen: un objectiu; el   disseny d’un pla per aconseguir-ho i finalment posar tota la força de voluntat personal necessària per fer-ho possible.

Quan el poder de la voluntat no és suficient i els propòsits marcats no és van complint, ens envaeixen la por i l ‘estrès, barreres que ens fan fracassar practicament en qualsevol intent de millora, que final,ment acaben desencadenen: ira, frustració, depressió, esgotament. . .fent-nos tirar la tovallola.

Es per per tot aixó que malauradament registren un índex de fracas del 97%. Si hi hagués un programa que realment funciones per a tothom, tots viuríem feliços i sans i tindríem una vida plena.

El Dr. Alexander Loyd, autor del best-seller mundial “El Codi de Curació”, basant-se en els últims estudis científics i els més dels seus 25 anys d’experiència, revela la clau per assolir tot allò que ens proposem.

Uneix la ciència més puntera, Les últimes investigacions en medicina tradicional, la psicologia i les disciplines orientals que parteixen de la premissa fonamental: identificar quina és la nostra veritable meta, què és allò que desitgem més que cap altra cosa.

Encara que a priori això pot semblar una qüestió senzilla, no sempre sabem què és el que realment volem; en la majoria de les ocasions. Pas a pas, Loyd ens aporta les claus per identificar aquest objectiu real

Ens posa al nostre abast per a la seva consecució, tot un seguit d’eines de treball exclusives per desprogramar i reprogramar el nostre cos i la nostra ment, ensenyant-nos a combatre creences errònies, a trencar amb conductes imposades i patrons adquirits, que esdevenen essencials per conèixer l’origen dels problemes que impedeixen assolir els nostres objectius.
Descarregar:

Esquema codis curatius 

Libro “El código curativo” del Dr. Alex Loyd i Dr. Ben Jhonson

Libro “El principio” del Dr. Alex Loyd

Manual del codigo curativo (Libro) 

La energia curativa (Audio) 

Esquema Salut segle XXI 

***********

Desenvolupa el teu cervell – Dr. Joe Dispenxa

La llei del canvi

La nostra personalitat i la nostra realitat s’han construït segons com pensem, actuem i sentim. Amb molta disciplina, entrant diàriament en el nostre cervell, podem, segons Dispenza, crear la nostra realitat. En el seu últim llibre, Deixa de ser tu (Urà), explica com i proposa un aprenentatge de quatre setmanes.

Quiropràctic amb una vida de pel·lícula, va tenir una lesió que li va fer replantejar-se les capacitats del nostre cervell i es va convertir en bioquímic i neurocientífic. “Primer vaig investigar les remissions espontànies de malalties i vaig analitzar què tenien en comú les persones que ho aconseguien. Després vaig decidir reproduir-lo, i tot el que és reproduïble es converteix en una llei”.

Descarregar:

El placebo eres tu

Deja de ser tu